Uw woning isoleren

Direct contact met een vakman uit uw buurt.

Het isoleren van uw huis of bedrijfspand levert veel voordelen op. Het woon- en leefcomfort neemt enorm toe door een goed verwarmde woning. Doordat uw huis goed is geïsoleerd, bespaart u geld op uw energierekening. Het is mogelijk om uw huis op meerdere manieren te isoleren of nog beter te isoleren dan in de huidige situatie. U kunt uw vloer, spouwmuur of dak isoleren, maar ook het plaatsen van nieuwe kozijnen en isolatieglas levert een beter geïsoleerde woning op. Er zijn veel materialen verkrijgbaar waar u uw huis mee kan isoleren.

Waar moet u op letten?

Isolatiemateriaal is een type materiaal wat heel luchtig aanvoelt, als het materiaal wordt geplaatst dan moet het luchtdicht worden afgesloten vaak wordt er ook een dampremmende laag aangebracht aan de warme zijde van het isolatiemateriaal. Als u in de bouwmarkt staat om isolatiemateriaal te kopen, dan zijn er ontzettend veel soorten te verkrijgen. Op de verpakking staat een R-waarde, dit getal geeft het isolerende vermogen van het materiaal aan. Naast de R-waarde moet je ook letten op de vochtregulerende werking van het materiaal en de structuur van het materiaal. Ook de brandwerende functie is belangrijk.

Verschillende materialen

Er zijn veel soorten isolatiemateriaal verkrijgbaar. Isolatiemateriaal van minerale materialen zijn glaswol en steenwol. Natuurlijke materialen zijn bijvoorbeeld kurk, kokos, houtsnippers, riet schapenwol, stro en vlas. Naast natuurlijke en minerale materialen zijn er ook synthetische materialen. PUR en EPS zijn hier bekende voorbeelden van.

Laat uw woning isoleren

Heeft u alle voordelen van de verschillende soorten materiaal goed bekeken en weet u niet wat het beste past bij uw situatie? Dan is het verstandig om u te laten adviseren door een specialist. Hij kan uw situatie bekijken en u een passend isolatie advies geven. Naast het adviseren kunnen de specialisten uw woning ook isoleren. Vraag voor meer informatie een offerte bij ons aan.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als isolatiebedrijf geïnteresseerd in afname van leads? Kwieq biedt u deze mogelijkheid. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan!