Vloerisolatie

Direct contact met een vakman uit uw buurt.

Een veel voorkomend probleem is een koude vloer, met als gevolg dat u met koude voeten in uw woonkamer zit. Vloerisolatie is hiervoor de oplossing. Door uw vloer goed te isoleren kan er geen kou meer door de vloer komen en blijft de warmte in de ruimte. Het aanbrengen van vloerisolatie zorgt direct voor een verhoogd wooncomfort in uw huis.

De voordelen van vloerisolatie

Het belangrijkste voordeel is het toenemende wooncomfort wat u ervaart. Daarnaast gaat u geld besparen op uw energierekening waardoor u de investering snel weer terugverdiend. Door de vloerisolatie zult u geen last meer hebben van vocht in uw woonkamer. Het aanbrengen van de isolatie is binnen één dag klaar en u heeft geen last van alle werkzaamheden.

Werkwijze

Als uw vloer wordt geïsoleerd, dan wordt er gewerkt met PUR. De PUR wordt via de kruipruimte aangebracht op de onderkant van uw vloer. Als het schuim is opgedroogd, dan laat het geen vocht meer door. Het voordeel is dat u nog steeds in uw kruipruimte kunt komen. De isolatie neemt weinig ruimte in beslag. Als uw woning voor 1982 is gebouwd dan is vloerisolatie interessant voor u. Het is wel belangrijk dat u kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog is. Anders is het onmogelijk om het schuim aan te brengen. Als u ook overweegt om vloerverwarming te laten plaatsen of als u die al heeft, dan biedt vloerisolatie nog meer voordelen.

Vloerisolatie door een specialist

Het isoleren van uw vloer biedt veel voordelen, maar als u niet weet of uw woning geschikt is voor dit type isolatie. Dan is het verstandig om advies in te winnen van een specialist. Hij komt bij u langs om de situatie te beoordelen. Op die manier kan hij een passend advies aan u uitbrengen en de mogelijkheden met u bespreken. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt. Vraag bij ons een offerte aan voor meer informatie.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als isolatiebedrijf geïnteresseerd in afname van leads? Kwieq biedt u deze mogelijkheid. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan!