Isolatie én frisse lucht? Kies voor een tochtportaal!

Tochtportaal

Isolatie in huis is iets zeer belangrijks, aangezien goed isoleren ervoor zorgt dat u minder hoeft te stoken voor het behalen van aangename temperaturen in uw woning. Het is echter ook van belang om frisse lucht uw woning binnen te laten dringen. Om ervoor te zorgen dat het één het ander niet in de weg zit, kiest u voor een tochtportaal.

Wat is een tochtportaal?

Een tochtportaal is in feite niets anders dan een portaal dat men aan de binnen- en buitenkant rondom de buitendeur heeft gebouwd. Het doel van een tochtportaal is voorkomen dat bij het openen van de deur tocht ontstaat.

Voordelen van een tochtportaal

Een tochtportaal is een effectieve warmtebuffer tussen binnen en buiten. Het grote voordeel hieraan is dat u ervoor zorgt dat tocht en koude lucht uw woning niet binnendringen. Zo voorkomt u dat u harder moet stoken en dat u dus meer geld kwijt bent aan uw energierekening.


Een ander veelgehoord voordeel is dat er door een tochtportaal extra ruimte ontstaat in uw gang, waardoor u schoenen, paraplu’s en andere objecten gemakkelijker kunt opbergen. Daarnaast is een tochtportaal gemakkelijk en snel te plaatsen door een vakman. Het duurt geen dagen voor uw tochtportaal geplaatst is, waardoor u snel kunt beginnen te genieten van uw portaal.

Vergelijken en besparen

Om het helemaal voordelig voor u te maken, kunt u bij Kwieq offertes vergelijken van vakmannen bij u in de buurt. Doe dit door het contactformulier in te vullen en wij zenden u vervolgens gratis en geheel vrijblijvende offertes toe van professionals in uw regio. Vergelijk en bespaar op uw totaalkosten!

1 reactie

  1. Na steeds koude tocht te voelen hebben we maar besloten om deurdrangers aan te schaffen, zo blijven de deuren niet te lang open en komt er veel minder tocht naar binnen. Ooh hebben we een tijdje gebruik gemaakt van gordijnen, maar dat beviel niet helemaal.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *