6 redenen om te kiezen voor vloerisolatie

vloerisolatie

Heeft u op het einde van het jaar een te hoge energierekening? Daar kunt u zelf wat aan doen door de isolatie in uw woning te verbeteren. Er zijn diverse plaatsen in uw huis waar u goed kunt isoleren. Een belangrijke plek is uw vloer. Kwieq geeft u 6 redenen om te kiezen voor vloerisolatie.

Wat zijn de voordelen van een vloerisolatie?

Een vloerisolatie kent eigenlijk alleen maar voordelen. In het algemeen kan dan ook gezegd worden dat de installatiekosten niet op wegen tegen de voordelen. U kunt een expert vinden voor het plaatsen van uw vloerisolatie via Kwieq. Lees hieronder meer over de unieke voordelen van vloerisolatie. Wij geven u 6 redenen om te kiezen voor vloerisolatie.

  • Langer warm – Kiest u voor vloerisolatie, dan heeft u in de wintertijd minder snel een afgekoelde vloer. De betere isolatie zorgt er namelijk voor dat uw vloer langer warm blijft. Hierdoor kunt u genieten van een fijne, warme ondergrond in uw woning.
  • Extra warm – De verwarmingselementen die u onder uw vloer heeft liggen, gaan automatisch werken als vloerverwarming. Hierdoor geniet u van een extra warme vloer en dat is fijn gedurende de koude maanden van het jaar!
  • Geen ongedierte – Vloerverwarming zorgt ervoor dat ongedierte geen kans krijgt. Doordat de ruimte onder de vloer wordt geïsoleerd, kunnen hier geen muggen, slakken en spinnen meer komen. Dit zorgt voor een hygiënischer huis!
  • Lagere energierekening – Het is al gezegd, maar het is er niet minder belangrijk om: die energierekening. Door beter te isoleren, hoeft u minder te stoken en dalen uw stookkosten dan ook automatisch. Beter voor het milieu én voor uw portemonnee!
  • Geen betonrot – Erg vervelend: betonrot. Indien u hier niets aan doet, kan het ervoor zorgen dat uw woning een grote renovatie nodig zal hebben. Indien u uw vloer beter isoleert, zorgt u er automatisch voor dat betonrot verleden tijd is.
  • Drogere vloer – Doordat u uw vloer beter laat isoleren, blijft deze droger. Hierdoor wordt uw vloer minder aantrekkelijk voor zowel schimmels als huismijt. Dit is erg goed voor uw gezondheid, want huisstofmijt is een belangrijke aansteker van aandoeningen aan de luchtwegen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *