Spouwmuurisolatie

Direct contact met een vakman uit uw buurt.

Twee muren met daartussen een holle ruimte wordt een spouwmuur genoemd. De holle ruimte wordt de spouw genoemd, als deze ruimte wordt geïsoleerd dat wordt de ruimte gevuld met glaswol. Glaswol wordt gemaakt van glasscherven. Als uw woning binnen 1930 en 1975 is gebouwd dan heeft uw woning waarschijnlijk nog geen spouwmuurisolatie. Want de woning die zijn gebouwd voor 1930 beschikken vaak niet over een spouwmuur. De woningen na 1975 zijn vaak al geïsoleerd met glaswol.

Maar wat zijn de voordelen?

Natuurlijk vraagt u zich af wat de voordelen voor u zijn. Hieronder alle voordelen op een rijtje:

  • Minder geluidsoverlast van buitenaf
  • Warme woning in de winter
  • Koele woning in de zomer
  • Geen koude ruimtes meer in uw huis
  • Lagere energierekening doordat u minder hoeft te stoken
  • Snelle terugverdientijd door het hoge rendement

Wat kan een specialist voor u betekenen?

Als u niet weet of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie, dan heeft u vast veel vragen. In dat geval kunt u een specialist inschakelen om u te laten adviseren. Er komt een specialist bij u langs die de situatie bij u thuis beoordeeld en uw woning inspecteert. Hij boort kleine gaatjes in uw buitenmuur, zo kan hij kijken of het mogelijk is om spouwmuurisolatie te plaatsen. Als uw muur wordt geïsoleerd, dan worden er kleine gaatjes in uw muur geboord waardoor het glaswol in uw muur wordt gespoten. Daarna worden de gaatjes weer netjes afgewerkt en ziet u hier niets meer van. U heeft dan alleen maar de voordelen van de goede isolatie doordat u een comfortabele woonomgeving heeft.

De situatie bij u thuis

Laat de situatie bij u thuis beoordelen door een expert. Zo weet u direct of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie en wat de kosten hier van zijn. De expert verteld u meer over de werkwijze. Vraag voor meer informatie een offerte bij ons aan.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als isolatiebedrijf geïnteresseerd in afname van leads? Kwieq biedt u deze mogelijkheid. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan!