Belangrijk: goed isoleren van bedrijfshallen

Bedrijfshal isoleren

In een voorgaand bericht hadden we het over het verwarmen van uw bedrijfskantoorruimte. Niet alle bedrijven werken echter hoofdzakelijk met kantoren. Heeft u bijvoorbeeld een onderneming in de productie van een bepaald fysiek product, dan zult u ook vaak te maken hebben met grote bedrijfshallen. Kwieq legt u uit hoe u uw bedrijfshallen gemakkelijk kunt verwarmen, zonder dat dit meer gaat kosten dan nodig is.

Verwarmingstips

Wat de meest gemaakte fout is bij het verwarmen van grote bedrijfshallen is dat ondernemingen ervoor kiezen om de hallen te verwarmen via de centrale verwarming. Hierdoor gaat er echter gemakkelijk veel warmte verloren, omdat op een centraal punt veel te veel wordt verwarmd. Wij raden u daarom aan om meerdere verwarmingstoestellen met een klein vermogen in uw hallen te plaatsen. Het is handig om ze op diverse plekken te installeren waar ze écht nodig zijn, oftewel: waar werknemers doorgaans arbeid verrichten. Zo verwarmt u enkel waar nodig en bespaart u eenvoudig op uw totale energiegebruik.

Voordelen van isolatie

Daarnaast is het ook voor bedrijfshallen aan te raden om te werken met goede isolatie. Indien u uw hal niet voldoende isoleert, zal deze veel essentiële warmte kwijtraken, waardoor u bij extra stoken alleen maar zorgt voor een hogere energierekening. Voor bedrijfshallen is het belangrijk om in ieder geval te denken aan de volgende isolatiezaken:

  • Isoleren van spouwmuren.
  • Isoleren van plafonds.
  • Vloerisolatie.
  • Gevelisolatie.

Expert gezocht?

Bent u op zoek naar een expert voor het isoleren van uw bedrijfshal, dan kunt u deze gemakkelijk en snel vinden via Kwieq. Wij werken enkel met getrainde vakmannen, die zichzelf hebben bewezen in hun veld. Door gratis offertes te kunnen vergelijken, bespaart u daarnaast nog eens extra op de kosten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *