Peter en Fransen vloerisolatie

Peters & Fransen Isolatie (P&F)

Peter en Fransen Isolatie
★★★★
Op basis van 33 beoordelingen

Peters & Fransen Isolatie garandeert u altijd goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. U zult nooit hoeven te wachten, want de medewerkers zullen u altijd snel van dienst zijn door de snelle service. Peters & Fransen Isolatie beantwoordt graag al uw vragen, wacht daarom niet langer en neem contact op. U kunt via onderstaand formulier een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Dokkum

Isolatie Dokkum

Direct contact met een vakman uit uw buurt.

Door uw woning of bedrijfspand van goede isolatie te voorzien daalt uw energierekening aanzienlijk. De warmte zal met isolatie namelijk niet langer meer door kieren en gleuven verdwijnen. Onze experts hebben in Dokkum in de jaren dat zij werkende zijn al veelvuldig isolatie in woningen aangebracht. U kunt het isoleren van uw vloer, dak, bodem/ kelder en spouwmuur het beste overlaten aan een isolatiebedrijf. Via Kwieq vergelijkt u snel en doeltreffend meerdere vakmannen.

Subsidie mogelijkheden

Er zijn geen mogelijkheden om landelijk subsidie te ontvangen voor uw isolatie. Wel kunt u misschien bij uw eigen gemeente aanspraak hierop maken. Elke regio heeft andere regels, informeer bij uw gemeente voor meer informatie. Een andere manier is contact opnemen met een van onze professionals uit Dokkum. Zij adviseren u over uw opties.

Waarom uw woning isoleren?

Isolatie verdient zichzelf binnen een aantal jaar terug. U doet er daarom goed aan te investeren in isolatie. Door te isoleren voorkomt u dat er warmte verdwijnt door gaatjes en gleuven. Ook zal er door uw muren warmte verdwijnen. Niet alleen zult u minder hoeven te stoken, wat leidt tot een lagere energierekening, de natuur zal u dankbaar zijn. Veel stoken is slecht voor het milieu en uw portemonnee.

Wat zijn de kosten?

Wat u kwijt zult zijn aan isoleren hangt van een aantal factoren af. Afhangend van de ruimte die u wilt laten isoleren en de grootte van deze ruimte kunnen de prijzen zeer verschillend zijn. Wat ook meespeelt is de keuze van materialen. Indien u aanspraak maakt op subsidie kan dat uw uitgaven verlagen. Wij hebben in Dokkum menig isolatiebedrijf voor u geselecteerd. Doordat wij hebben gekeken naar de prijs ten opzichte van de kwaliteit weet u zeker dat vakmanschap krijgt. Vraag bij ons enkele prijsopgaven aan van specialisten uit Dokkum. Het uitzoeken van een geschikt isolatiebedrijf is zo een stuk gemakkelijker.

Menig isolatiebedrijf vergelijken

Wij raden u aan om het aanbod van een aantal isolatiebedrijven te bekijken voordat een keus maakt. Vaak worden dezelfde diensten voor een andere prijs aangeboden. U bespaart veel door het aanbod uit Dokkum naast elkaar te leggen. U kunt bij ons tot wel 5 prijsopgaven aanvragen. Deze service kost u niets en u bent nergens aan verplicht.

Bekijk werkgebied in Dokkum
 • Watertorenbuurt
 • Kooilanden
 • Weeshuislanden
 • Hoedemakerspolder
 • Vogelland
 • De Trije Terpen
 • Woudhorne
 • Woudven
 • Binnenstad
 • Fonteinslanden
 • Jantjezeepolder

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als isolatiebedrijf geïnteresseerd in afname van leads? Kwieq biedt u deze mogelijkheid. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan!