Bodemisolatie

Direct contact met een vakman uit uw buurt.

Vochtige kruipruimtes zorgen voor een vochtige en onaangename woon- en leefomgeving. Er kunnen schimmelplekken ontstaan achter uw meubels op de muren, er kan een muffe lucht in uw huis hangen en de vloer zal altijd kil en koud aanvoelen. Daarnaast kan vocht ook veel schade veroorzaken aan uw woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld betonrot, dit kunt u beter voor zijn. Als u in uw woning bodemisolatie aanbrengt, dan zorgt de isolatie ervoor dat het vocht naar beneden wordt afgevoerd. In de ruimte boven uw isolatiemateriaal komt het vocht en de kou niet.

Voordelen

Bodemisolatie levert u veel voordelen op. Als uw woning niet geschikt is voor vloerisolatie, dan is bodemisolatie waarschijnlijk een goed alternatief. U creëert een warme en comfortabele leefomgeving doordat de vloer geen kou meer uitstraalt. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zult u weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden en de specialisten in uw woning.

Werkwijze bodemisolatie

Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe bodemisolatie precies werkt. Door de opening van uw kruipruimte worden korrels van polystyreen in een laag van ongeveer 15 centimeter onder uw vloer geblazen. Deze laag korrels bedekt de vochtige en koude ondergrond. Uw kruipruimte moet minimaal 35 centimeter hoog zijn om bodemisolatie aan te brengen. Doordat er maar een laag van 15 centimeter wordt aangebracht is dit een goed alternatief voor vloerisolatie. Want hiervoor moet uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog zijn.

Situatie beoordelen

Als u niet weet of uw kruipruimte geschikt is voor vloer- of bodemisolatie dan is het verstandig om een isolatie expert in te schakelen. De specialist komt bij u thuis langs om de situatie te bekijken en te beoordelen. Op die manier kan hij een passend advies uitbrengen waar u echt iets mee kan doen. Vraag bij ons een offerte aan voor meer informatie over bodemisolatie. Onze specialisten helpen u graag verder.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u als isolatiebedrijf geïnteresseerd in afname van leads? Kwieq biedt u deze mogelijkheid. Vraag eens vrijblijvend meer informatie aan!